CRM & Rapportering

JBG Consulting er certificderet HubSpot Partner. Dette understreger vores fokus på automatisering, rapportering og gennemsigtighed med vores kunder. Vi sætter CRM systemer op for både kunder der ønsker at kombinere det med mødebooking og salgsarbejde, men også kunder, som kun har behov for digitalisering af deres CRM system.

Vi tror på, at digitalisering og god kommunikation er vejen til vækstende resultater. Derfor ser vi, at det tit skaber et sundt fundament at starte op med at kortlægge CRM systemet og planlægge diverse processer inden opstart på mødebooking og salgsarbejde. Vi arbejder typisk med HubSpot, hvilket er vores foretrukne samarbejdspartner, men vi har også andre CRM samarbejdspartnere, som kan passe bedre til dit behov.

Derudover tilbyder vi også opsætning af rapportering. Vi visualiserer indsamlet data mens I kan følge med i fremskridt på kontoret ved os.

Til at visualisere diverse resultater, såsom mødebooket, afholdte møder, nye kunder bekræftet og andre kunde succeser, så kobler vi vores systemer op med et BI værktøj – enten i vores dialer software eller CRM system – så vi sammen kan holde hinanden op på forventede KPIer og hvordan vi lever op til disse. Her arbejder vi primært med Plecto, men også andre Power BI værktøjer, som kan passe til jeres forretning. 

Hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte / optimere dit CRM system og give bedre indsigt via detaljeret rapportering, så kontakt os via telefon eller over mail.

Vil du høre mere om vores services?

Lad os tage en snak